Bestelinformatie

BESTELINFORMATIE

Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Duurzaam Fauna Advies zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen met Ideal of per overschrijving via bank- of girorekening

Bij Duurzaam Fauna Advies maakt u gebruik van internetbankieren. U verricht de betaling op een eigen vertrouwde, veilige en makkelijke manier in uw eigen internetbankieromgeving. Je ziet direct of de betaling is gelukt, zodat levering meteen kan plaatsvinden. De verstuurde klantengegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen.

Betaling kan via Ideal of maak het bedrag over naar IBAN NL40 INGB 0005350014 te Purmerend. Vergeet niet het bestellingsnummer te vermelden.

Verzendkosten

Bestellingen worden als Pakket  met Track & Trace verzonden via PostNL en de kosten daarvan zijn € 6,95 per zending van 0-10 kg. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen na een telefonische afspraak (06 25076991). Bij afhaling vervallen de verzendkosten. De genoemde verzendkosten zijn verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten naar andere landen kunnen worden opgevraagd via het contactformulier.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Omdat alle producten uit voorraad worden geleverd, verzenden wij uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wij verzenden via PostNL en dat gebeurt zes dagen per week, ook op zaterdag. Zij bezorgen in de regel binnen 2 tot 3 dagen mits het afleveradres binnen Nederland is. Kortom, uw bestelling is binnen 5 werkdagen in huis. Wat als u niet thuis bent? Standaard is er een tweede bezorgpoging en anders is bezorging mogelijk bij de buren. Anders kan je het pakket binnen drie weken afhalen bij een PostNL postkantoor.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Duurzaam Fauna Advies doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

Om te retourneren dient u Duurzaam Fauna Advies binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail te sturen met daarin het bestelnummer en de gewenste retouren (ruilen of geld retour). Retourneren is niet mogelijk als Duurzaam Fauna Advies niet binnen 7 werkdagen deze e-mail heeft ontvangen. Na ontvangst e-mail zullen wij het retourproces aan u mailen. Na ontvangst van de retourzending zal Duurzaam Fauna Advies het betaalde bedrag (exclusief verzendkosten) binnen 10 dagen terugstorten op uw bankrekening.

Voorwaarden van retourneren:

–       De geretourneerde artikelen weer verpakt zijn in de originele verpakking.

–       In geval van een gebrek, mag niet getracht zijn dit gebrek te herstellen.

–       Het artikel niet door u toedoen is beschadigd en u de gebruiksinstructie correct heeft opgevolgd.

–       Wij accepteren uitsluitend retouren die vooraf per mail bij ons gemeld zijn.

–       De geretourneerde artikelen moeten binnen 7 werkdagen na onze toestemming om te retourneren door ons ontvangen zijn.


Plaats een reactie